Galaksens profil

Vi er en aldersintegreret daginstitution med 65 engagerede voksne, som brænder for at skabe den bedste hverdag, for børnene i et internationalt miljø i Galaksen.

I Galaksen har vi 100 dejlige vuggestuebørn og omkring 150 dejlige børnehavebørn, som er fordelt i to 0-4 års huse og et Storbørnshus, og vi bor alle på den samme matrikel. Det betyder, at selv om vi er en stor daginstitution, oplever børn og voksne, at der er trygge og nære fællesskaber i hver af de små afdelinger.

0-4 års huset Solstrålen

0-4 års huset Kometen

4-6 års huset Stjerneskuddet

MULTIHUSET

At være en stor daginstitution betyder blandt andet, at vi har mulighed for at tilbyde byens bredeste åbningstid og som den eneste institution i Vejle, tilbyder vi pasning på alle Vejle Kommunes sampasningsdage. 

Som den eneste daginstitution i Vejle, tilbyder vi også aftenpasning for forældre der arbejder uden for den normale åbningstid. I aftenpasning skaber vi rammerne for hjemlig hygge i trygge omgivelser med voksne, som de kender fra hverdagen.

Galaksen er beliggende, tæt ved skov, strand, by og ligger samtidig tæt ved E45, så de forældre der bor, eller arbejder uden for Vejle har nem adgang til institutionen.

I Galaksen har vi vores egne busser, hvilket betyder at dit barn oplever, og får et bredt kendskab til Vejle omegn både kulturelt og naturmæssigt.

Vi arbejder i øjeblikke med at udvikle ”en Galakse" med en tydelig profil, hvor blandet andet sprog og natur er i fokus.

I den forbindelse er vi i gang med at skabe et MULTIHUS, som bliver til et ”univers” af lærings rum, med forskellige BØRNE LABS.

Galaksen har et dejligt kolonihave hus, og vores store naturområde på Moldevej, hvor vi bruger meget tid på at lege og udforske naturen og dyrene.